9.4 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
ArvamusKas Rapla ime?

Kas Rapla ime?

See emotsioon ja rahva kaasaelamine, mida nägime 20. mail Raplas Sadolini spordihoones, räägib eeskätt ühe kogukonna pühendumisest, kokkuhoidmisest ja soovist teha midagi suuremat. Saavutada midagi, mida me tavaliselt ei suuda.
Juba mitmeid aastaid Rapla korvpallielu eest vedanud Jaak Karp on tõestanud, et väga suure pühendumisega on võimalik ka sellise suurusega Eestimaa kohas nagu Rapla jõuda tipptasemele. Koondada toetajaid, sponsoreid, Eesti parimaid treenereid, kaasata kohalik omavalitsus ja mis kõige olulisem – viia korvpallipisik võimalikult paljude poiste ja tüdrukuteni.
Alexela korvpalli meistriliigas teist hooaega järjest saavutatud kolmas koht on loomulikult väga oluline, kuid samas võib öelda, et see on ainult üks osa Rapla korvpallielust, mida me kõige rohkem näeme. Tegelikkuses toimub väga tõhus ja suur töö ka noortekorvpalli arendamisel ja naiste korvpalli toetamisel. Üheks tõestuseks on läinud nädalavahetusel lõppenud G4S noorteliiga, kus U14 poiste arvestuses saavutas kuldmedali BC Raplamaa.
Korvpalliliidu juhina soovin tänada ja tunnustada kõiki Rapla inimesi tehtud töö eest. Õnnitlen kogu südamest Rap­la korvpallureid, toetajaid ja fänne. Soovin, et samasugust sära ja jõudu jätkuks ka järgnevateks hooaegadeks.

Jüri Ratas, Eesti Korvpalliliidu president

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare