Lihulast ei olnud Raplamaa JK-le vastast

jk raplamaa

Eesti meistrivõistluste kolmanda liiga läänetsoonis mängiv Raplamaa JK kindlustas tabelis teist kohta, alistades kaheksanda vooru kohtumises Lihula JK 4:0.

Mäng toimus reede, 27. mai õhtul Rapla ühisgümnaasiumi staadionil. Tegemist oli Rap-lamaa JK kuuenda võiduga senisest seitsmest mängust. Senise hooaja ainuke kaotus tuli vastu võtta eelmisel nädalal võõrsil FC Nõmme United II vastu tulemusega 3:5.

Siim Jõgis / foto: Alice Võsu
Loe pikemalt 1. juuni Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Valus kaotus jättis Raplamaa JK tabelis jätkuvalt ... Siim Jõgis. Raplamaa JK-l avanes esmaspäeva, 6. augusti õhtul võimalus tõusta Eesti meistrivõistluste teise liiga lõuna/lääne tsoonis viimaselt k...
Raplamaa JK naasis suvepuhkuselt võitlusliku viigi... Siim Jõgis / foto: Silver Selling. Raplamaa JK jätkas tänavust hooaega teise liiga lõuna/lääne piirkonnas kodumänguga Tõrva JK vastu. Pühapäeval, 2...
Raplamaa Jalkafest võõrustab sadu noori jalgpallur... Siim Jõgis. Eeloleval nädalavahetusel läheb Rapla ühisgümnaasiumi staadionil lahti tõeline jalgpallifestival. Sajad Eesti noored jalgpallurid tul...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga