Lihulast ei olnud Raplamaa JK-le vastast

jk raplamaa

Eesti meistrivõistluste kolmanda liiga läänetsoonis mängiv Raplamaa JK kindlustas tabelis teist kohta, alistades kaheksanda vooru kohtumises Lihula JK 4:0.

Mäng toimus reede, 27. mai õhtul Rapla ühisgümnaasiumi staadionil. Tegemist oli Rap-lamaa JK kuuenda võiduga senisest seitsmest mängust. Senise hooaja ainuke kaotus tuli vastu võtta eelmisel nädalal võõrsil FC Nõmme United II vastu tulemusega 3:5.

Siim Jõgis / foto: Alice Võsu
Loe pikemalt 1. juuni Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Raplamaa JK teenis hooaja teise võidu Siim Jõgis / foto: Siim Solman. Raplamaa JK uus peatreener Roland Kulli jõudis ametis olla vaevalt nädal aega, kui võistkond võttis tema käe all ...
Raplamaa JK uus peatreener soovib tõsta võistkonna... Siim Jõgis / foto: Raplamaa JK. Raplamaa JK hooaja esimene pool on kulgenud üle kivide ja kändude. Üheteistkümne vooru järel ollakse teise liiga ...
Raplamaa JK näitas hambaid, ent leppis siiski kaot... Siim Jõgis / fotod: Siim Solman. Kui Raplamaa JK ja Tallinna Kalev III 20. mai õhtul staadionimurule astusid, oli oodata põnevat heitlust. Areeniks...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga