Selveri suurjooksul püstitati osalejaterekord

selveri suurjooks

Viimasel neljal aastal on Raplamaa sportliku suve sisse juhatanud Selveri suurjooks. Korraldajate soov on olnud igal aastal osalejate arvu kasvatada. Seni on see õnnestunud. Tänavu toimus Selveri suurjooks pühapäeval, 5. juunil ning kahel põhidistantsil kokku jõudis finišisse 1189 jooksjat.

Kui juurde lisada 384 lastejooksudest osavõtjat, saabki täis maagiline number 1500, mille nimel korraldajad aastaid pingutanud on. Konkreetselt öeldes – Selveri suurjooksul osales tänavu 1573 jooksusõpra. Uus rekord!

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 8. juuni Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Selveri suurjooks avab tänavu Linnajooksude sarj... Rapla Selveri suurjooks toimub tänavu viiendat korda. Võrreldes varasemate aastatega on kõige suurem muudatus võistluse aeg. Tavapäraselt on Selveri s...
Selveri suurjooksu lühem distants saab uue raja Viimasel kolmel aastal on suvi alanud Raplas Selveri suurjooksuga. Nii ka tänavu. Jooks toimub pühapäeval, 5. juunil ning start ja finiš on traditsioo...
Eesti suurima jooksusarja korraldajad kohtusid Rap... Teisipäeval, 22. märtsil kohtusid Raplas Sadolini spordihoones Eesti Linnajooksude sarja korraldajad, et arutada peagi algava hooajaga seotud küsimusi...

Üks kommentaar Selveri suurjooksul püstitati osalejaterekord

  1. Edward ütleb:

    Parim raplamaalane pikal distantsil 12. Pole paha tulemus.
    0    0

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga