Ida-Viru koondis oli Raplamaast 5:1 parem

jalgpall

Viimastel aastatel on kujunenud tavaks, et vahetult enne jaanipäeva peavad Eesti maakondade jalgpallikoondised omavahel “maavõistlusi”. 22. juunil läksid Sillamäe Kalevi staadionil vastamisi Ida-Virumaa ja Raplamaa.
Kuigi esimene poolaeg lõppes 1:1 viigiga, kostitasid võõrustajad teisel poolajal Raplamaad nelja vastuseta väravaga ning võtsid selge võidu. Raplamaa üks treener Rein Pajunurm (teine oli Taavi Tüvist) ütles, et lõpptulemus 5:1 peegeldas tegelikku tasemevahet päris hästi.

Siim Jõgis
Loe pikemalt 29. juuni Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

FOTOD: 1200 noort jalgpallurit – nii palju pole Ra... Siim Jõgis / fotod: Siim Solman. Laste jalgpallis tuleb sagedamini ette mängusituatsioone, mida täiskasvanute jalgpallis harva kohtab. Selles võis mö...
FOTOD: Kristjan Nõuliku tabamus andis Raplamaale t... Siim Jõgis / foto: Siim Solman. Möödunud nädalal sai Rapla ühisgümnaasiumi staadioni muru kõvasti vatti. Kolmapäeva hommikust laupäeva õhtuni toimus...
Kabala kooli juures avati sõprusmänguga jalgpalliv... Siim Jõgis / foto: Siim Solman. Neljapäeval, 3. augustil avati Kabala lasteaed-põhikooli juures korraliku murukattega jalgpalliväljak. Eelmine väljak...