Kohila noormees võitis jetisõidu MM-il kulla

23.-25. juunil Hispaanias toimunud jetispordi UIM-sarja maailmameistrivõistlustel saavutas Kohila gümnaasiumi õpilane Mattias Reinaas klassis Junior SKI GP 3.2 (vanus 10-12) maailmameistritiitli.

Raplamaa Sõnumid / foto: Eesti Veemoto Liit
Loe pikemalt 29. juuni Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Mattias Reinaas sai jetispordi juunioride maailma... Portugalis Penafielis toimusid jetispordi EM-i viimane, teine etapp ja Junior SKI GP3 klassi maailmameistrivõistlused. Eestist oli läinud Portugali võ...
Mattias Reinaas osales autasustamisgalal Monacos Möödunud nädalavahetusel osales noor veemotospordi maailmameister Mattias Reinaas autasustamisgalal Monacos. Seal tõmmati joon alla UIM (Union Interna...
Mattias Reinaas – 11-aastane Kohila poiss, kaheko... Neljapäev, 6. oktoober 2016. Lake Havasu, Arizona osariik, Ameerika Ühendriigid. 11-aastane Kohila noormees Mattias Reinaas võistleb omavanuste konkur...