FOTOD: Maavanem ja RAEK tunnustasid maakonna parimaid ettevõtjaid

0

Igal suvel tunnustavad Rapla maavanem ja Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskus (RAEK) maakonna parimaid ettevõtjaid. Tänavu oli tunnustusõhtu kolmapäeval, 15. juunil Ruunawere postimõisa hotellis.

Kohal oli ligikaudu sada külalist. Nende seas olid nii nominendid, Raplamaa vallavanemad kui ka varasemate aastate võitjad. Kuigi aastast 2016 on möödas peaaegu kuus kuud, anti auhinnad ikkagi välja 2015. aasta saavutuste põhjal.
Autasud ulatasid nominentidele Rapla maavanem Tõnis Blank ja miss Raplamaa 2016 Nele Randpere. Õdusa õhtu lahutamatuks osaks oli muusikaline ettekanne, mille eest hoolitses ansambel The Ilves Sisters. Eesotsas tšellomängija Silvia Ilvesega esitasid nad nii klassikalist muusikat kui ka oma nägemust Rootsi bändi ABBA loomingust.
Silvia Ilves on kindlasti paljudele tuttav ETV saatest “Klassikatähed”.
Kokku anti autasud üle seitsmes kategoorias. Kuni 1. juunini oli igaühel võimalik esitada RAEK-ile nominente. Laekus 63 esitust 47 kandidaadi kohta.
Osa ettevõtteid esitati mitmesse kategooriasse. Lõpliku valiku paremate ettevõtete seast langetas komisjon. Uudne oli see, et kategoorias “Väike ja tubli” anti seekord välja kolm auhinda. Varem on sarnaselt teistega ka selles kategoorias välja antud üks auhind.

Siim Jõgis / fotod: Siim Solman
Loe pikemalt 22. juuni Raplamaa Sõnumitest