6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
PersoonPargi Restot tunnustati kahekordselt

Pargi Restot tunnustati kahekordselt

Pargi Resto on Rapla südalinnas olnud avatud pisut rohkem kui aasta. Selle aja jooksul on itaaliapäraseid toite pakkuv restoran jõudnud end tublisti kinnistada kohalike elanike ja külaliste teadvuses.
Kliendid hindavad Pargi Resto puhul kõige enam toidu kvaliteeti, interjööri ja häid sõnu on olnud kuulda ka veinivaliku kohta. Nüüd on Pargi Resto ja selle omanik-peakokk Tarmo Mölder (37) saanud lisaks klientide heakskiidule ka ametliku tunnustuse.
Eelmise nädala kolmapäeval tunnustasid Rapla maavanem Tõnis Blank ja Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskus (RAEK) maakonna parimaid ettevõtteid. Pargi Restole sai tol õhtul ainsana osaks lausa kaks tunnustust. Esiteks nomineeriti ta kolme parema sekka kategoorias “Aasta uustulnuk” ning teiseks jagas ta kahe teise ettevõttega esikohta kategoorias “Väike ja tubli”.
Päev restoranis algab varakult. Isegi kui klientidele avanevad uksed kell 11, jõuab personal kohale kella kaheksaks. Nende kolme tunni jooksul tehakse päevaks ettevalmistusi ja valmivad lõunasöögid. Pargi Resto ei tee ise endale palju reklaami. Head sõnad restorani kvaliteetsetest toitudest ja teenindusest levivad suust suhu. Teine põhjus, miks restoran ei tee endale ülemäära palju reklaami, on see, et Tarmo on enda sõnul tagasihoidlik inimene.
Kolmapäevane RAEK-i ja maavanema tänuõhtu oli tema sõnul küll tore, kuid väike närvikõdi oli ikka sees. Ruunawere postimõisa hotellis toimunud üritusele kohale tulles teadis ta vaid, et on nomineeritud kahes kategoorias. Kas kummaski neist ka esikoht tuleb? Seda ei olnud võimalik ette aimata. Tarmo sõnul näitavad need tunnustused, et inimesed on Pargi Restot tähele pannud. Konkursile ei esitanud ta ennast ise, vaid seda tegid ikka teised inimesed.
Pargi Resto avamispidu oli eelmise aasta 6. märtsil. Rapla on uue restorani omaks võtnud. Vastasel juhul poleks see maavanemalt kahte tunnustust saanud. Praegune plaan restoraniga on hoida senist kõrget taset ja minna veel paremini edasi. “Kiiret ei ole kuskile. Ma teen oma tööd rahulikult. Kõik tuleb omal ajal, täpselt nii nagu peab,” sõnas peakokk.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 22. juuni Raplamaa Sõnumitest