Rapla maakonna meistrivõistlused tuletõrjespordis

0
Tuletorje

18.-19. juunil toimusid Lelles Rapla maakonna meistrivõistlused tuletõrjespordis. Seekord võõrustasid võistlejaid Lelle vabatahtlikud tuletõrjespordihuvilised, kes on ka valitsevad Eesti meistrid mootorpritsi hargnemises.

Võistlused algasid uhke tuletõrjeautode paraadiga läbi Lelle. Esimese päeva ilmastikuolud olid väga keerulised. Hommikust õhtuni sadas vihma ja puhus tugev tuul. Kauaaegne peakohtunik Rein Unga sellist võistlust ei mäleta, kus vahetpidamata oleks vihma sadanud. Esimesel päeval võisteldi auto hargnemises.
Osa võttis neli kutselist võistkonda (Rapla, Märjamaa, Järvakandi, kes esinesid vähendatud koosseisuga, ning Kohila). Lisaks olid võistlustules kuus vabatahtlikku komandot, keda esindasid nii meeste, naiste kui ka noorte võistkonnad.

Mailis Emberg / foto: Marko Matson
Loe pikemalt 22. juuni Raplamaa Sõnumitest