Rapla tenniseklubi sai seitsmeaastaseks

0
tennis

Rapla Tenniseklubi MTÜ on asutatud 7. mail 2009. a seitsme mehe poolt: Kalju Kalda, Erik Horn, Riho Pihlapuu, Toomas Polluks, Alvar Kaur, Madis Nurm ja Donatas Narmont. Neist neli viimast on ka praegu klubi liikmed.

Hetkel kuulub klubisse 25 meesmängijat, lisaks neljale asutajale veel Margus Tamberg, Sander Kala, Kaito Kuusing, Villu Teets, Aare Sepp, Aavo Isak, Alex Raadik, Margus Peek, Marko Kasepõld, Peeter Markus, Raigo Vihalem, Urmas Ustav, Sven Raid, Enno Kiviloo, Mihkel Nurm, Siim Riisenberg, Margus Kaidme, Jaak Untera, Henri Lindal, Kuldar Tobber, Paul Tiisaar, ja 11 naismängijat: Silvi Tuisk, Mirjam Lindal, Anu Kerdi, Katrin Taal, Grete Peek, Evelyn Gold, Liis Kivi, Pirjo Tambla, Evelin Küttis, Mai Kalda, Elis Liis Kiviloo.
Kokku on seega Rapla Tenniseklubis 36 liiget, kes ka kõik aktiivselt klubi turniiridel ja muudes ettevõtmistes osalevad. Esimesed naismängijad liitusid klubiga eelmisel aastal.
Klubi korraldab klubisiseseid meistrivõistlusi nii üksik-, paaris- kui ka segapaarismängus, seda nii suvel Raplas kui ka talvel Tallinnas ja Pärnus. Meeste hulgas mängitakse üksikmängu kahes erinevas liigas. Lisaks osalevad klubi liikmed aktiivselt maakonna tennisemeistrivõistlustel, omavahel mängitakse püramiidi ja treeningmänge, samuti korraldab klubi iganädalasi tenniseneljapäevakuid. Mitmed Rapla TK liikmed osalevad Eesti harrastustennise liigades.

Palusime mõnel Rapla klubi liikmel vastata küsimustele, mis nende tenniseharrastuse ja tennisega seotuse kohta käivad.

Rapla Tenniseklubi
Loe pikemalt 22. juuni Raplamaa Sõnumitest