Raplamaa haigla nõukogu liikmed näevad Tõnis Allikut hea juhina

1
tõnis allik

Sihtasutuse Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhatuse esimeest ning Raplamaa haigla nõukogu esimeest Tõnis Allikut kahtlustatakse omastamises, kelmuses ning altkäemaksu võtmises. Raplamaa haigla nõukogu liikmed näevad praegu meest pigem hea ja ausa juhina.

Postimehe andmetel on kahtlustuse menetlusega tuvastatud, et PERH-i töötajad esitasid välislähetustel käimiste kohta raamatupidamisele ebaõigeid andmeid ja et lähetusel käinu on suhtlemisel kliendiga saanud meelehead. Riigiprokuratuuri avalike suhete juht Ilmar Kahro ütles BNS-ile, et kolmele PERH-i juhtivtöötajale, nende hulgas juhatuse esimehele, on keskkriminaalpolitsei korruptsioonikuritegude büroo esitanud kuriteokahtlustused. Tõnis Allikut kahtlustatakse omastamises, kelmuses ning altkäemaksu võtmises.
Maavanem Tõnis Blank on tekkinud olukorrast väga ehmunud ning see on temas tekitanud vastandlikke tundeid.
Enne ehmatavat uudist saadi maavanema sõnul Allikuga kokku mitmel korral, sest viimane on Raplamaa haigla nõukogu esimees ning Blank nõukogu liige.

Mariliis Vest / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 15. juuni Raplamaa Sõnumitest

uuemad vanemad enim hinnatud
külamees
Külaline
külamees

Seda nõukogu liikmete arvamust võiks põhjendada nn. Stockholmi sündroomiga mille kohaselt vang võib armuda teda piinavasse vangivalvurisse.Tegelikult olid jõhkrus ja ülbus need millega võib seletada Rapla haigla ülevõtmist PERHi poolt Pallingu abiga loomulikult. 1