Raplamaa spordiinimesed ennustavad jalgpalli EM-i tulemusi

0
euro2016

Jalgpalli Euroopa meistrivõistlused algavad kõigest paari päeva pärast. Selleks, et mängude jälgimine oleks veelgi põnevam, palus Raplamaa Sõnumite toimetus maakonna treeneritel ja spordiinimestel ennustada osa mängude tulemusi. Oma tulevikku ennustava kristallkuuli lõid läikima üksteist Rapla maakonna treenerit ja spordiinimest.

Raplamaa Sõnumid korraldab tänavuse jalgpalli EM-i eel kaks ennustusvõistlust. Üks neist on avatud kõikidele meie lugejatele ning seal tuleb ennustada iga alagrupimängu tulemust, turniiri võitjat ning suurimat väravakütti. Kupongi leiab paberlehest. Teises ennustusvõistluses osalevad meie maakonna üksteist tuntud treenerit ja spordiinimest. Nende ülesanne oli ennustada kuue kohtumise tulemust, turniiri võitjat ning seda, kellest saab suurim väravakütt. Toimetus valis kõikide alagrupimängude seast välja kuus, mille tulemuse ennustust ootasime. Need kuus valisime välja selle alusel, et igast alagrupist oleks üks ning igast voorust kaks mängu. Samuti pidasime silmas, et esindatud oleksid kõik suuremad jalgpalliriigid.

Siim Jõgis
Loe pikemalt 8. juuni Raplamaa Sõnumitest