Suvemängudele tõmmati joon alla

0
suvemängud

Tänavused Rapla maakonna suvemängud kujunesid harukordseks, sest viimastel aastatel ei ole ükski väike vald võitnud mängude absoluutarvestuses. Seekord sai sellega hakkama Kaiu valla esindus.

Positiivne oli ka see, et seekord panid oma esinduse välja kõik Raplamaa vallad. Näiteks tänavustest talimängudest aasta alguses jäi kõrvale Vigala. Suvemängudel olid nad esindatud kolme osalejaga. Neljapäeval, 16. juunil toimunud Raplamaa Omavalitsuste Liidu täiskogul said vallajuhid esimese, teise ja kolmanda koha karikad kätte. Need andsid üle Rapla Maakonna Spordiliidu juhatuse esimees Aivo Sildvee ja peasekretär Rein Pajunurm.
Kokku registreerisid korraldajad tänavustel suvemängudel 421 osalemiskorda. Kõige rohkem osavõtjaid oli laskmises – tervelt 98. Kergejõustikualadest võttis osa 90 sportlast. Võrkpallivõistlustel oli osalejaid 68 ja orienteerumises 53. Sarnaselt tänavuste talimängudega toimusid ka suvemängud maakonna eri paikades. Nõnda peeti näiteks orienteerumine Käru vallas, rannavõrkpall Kohilas ja kergejõustik Märjamaal.

Siim Jõgis / Alice Võsu
Loe pikemalt 22. juuni Raplamaa Sõnumitest