Mai Kalda krooniti ka maakonna meistriks

tennis

Siim Jõgis.

Tennisist Mai Kalda näitas taas head vormi ning sai oma kollektsiooni lisaks 10. juulil teenitud
Rapla valla meistritiitlile ka Rapla maakonna meistritiitli.

Tennise naiste üksikmängu maakonna meistrivõistlused peeti Jõe tänava tenniseväljakutel laupäeval, 16. juulil. Võistlustest võttis osa kuus mängijat. Turniiri korraldaja Donatas Narmont ütles, et optimaalselt oleks võinud olla kaheksa kuni kümme osalejat. Mängijate nimekirja tõmbasid tema sõnul koomale vigastused ja muud suvised sündmused.

Pikemalt loe 20. juuli Raplamaa Sõnumitest

Foto: Siim Solman

Samal teemal

FOTOD: Selgusid maakonna meistrid tennise paarismä... Pühapäeval, 16. juulil jõudsid Jõe tänava tenniseväljakutel lõpule tänavused Rapla maakonna meistrivõistlused tennises. Viimasena selgitati meistrid m...
Jõe tänava väljakutel selgusid maakonna meistrid t... Rapla maakonna meistriks tennise segapaarismängus krooniti Laura Rahe ja Rein Rooni. Laupäeval, 17. juunil toimunud võistlusel alistasid nad finaalis ...
Meeste üksikmängus krooniti maakonna meistriks ... Siim Jõgis. Reedel, 29. juulil ja laupäeval, 30. juulil selgitati Jõe tänava tenniseväljakutel Rapla maakonna meistrit tennises meeste üksikmängus....