Maitseelamused Kohila hoovides

kohvik

Helerin Väronen.

Möödunud pühapäeval oli Kohila Hoovide Päev. Seitse julget ja südikat kodukohviku pidajat olid avanud oma aiad ja hoovid ning katnud lauad, et küllatulnutele pakkuda mitmekülgseid maitseelamusi.

Juunis toimunud Rapla kohvikutepäeval läks vesise ilma varustus asjaette, seekord olid kummikud ja vihmavari pigem profülaktika mõttes kaasas. Lõuna ajal oli küll kerge uduvihm, kuid mida õhtu poole, seda päikselisemaks ja ilusamaks ilm läks. Mu jaoks tegi Kohilas liikumise raskemaks asjaolu, et ma ei tunne seda kohta peaaegu üldse. Kui kolm Kaparockil käimist välja jätta, olen Kohilas olnud vaid korra, ja sedagi napp nädal enne kohvikutepäeva.

Pikemalt loe 20. juuli Raplamaa Sõnumitest

Foto: Helerin Väronen.

Samal teemal

Esimese ettepaneku tegija võib jääda raha ja ühin... Kuigi Kohila vald tegi naabritele ühinemisettepaneku varem kui keegi teine maakonnas, jääb ta rahandusministeeriumi kinnituse kohaselt nüüd ühinemisto...
Maavanem lükkas Kohila Rail Balticu ettepanekud en... Kohila vald pakub endiselt Rail Balticu planeerijaile oma abi, et selgitada välja, kui palju elanikke raudtee ehitusele tegelikult ette jääb. Planeeri...
Rail Baltic jätab Raplamaal suurulukitele seitse ü... Vivika Veski Raplamaal hakkavad suurulukid planeeringu järgi üle Rail Balticu raudtee pääsema seitsmes kohas, neist kuues ökodukti kaudu, osa loodu...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga