Kanter piirdus Kohilas enda kohta tagasihoidliku tulemusega

kerd kanter

Siim Jõgis /

Juuli alguses teenis kettaheitja Gerd Kanter tulemusega 65.27 Euroopa meistrivõistlustelt pronksi, aga edaspidi pole ta nii head tulemust korrata suutnud. Ka viimane testvõistlus enne sõitu Brasiiliasse Rio olümpiale ei andnud põhjust rõõmustada.
Teisipäeval, 26. juulil Kohila staadionil toimunud võistlusel näitas Kanter oma parimal katsel tulemust 62 meetrit ja 4 sentimeetrit. See oli kogu päeva parim tulemus, sest tõsiseltvõetavaid konkurente Kanteril ei olnud. Kaasa tegid veel mõned mitmevõistlejad ja noor-sportlased, kes lõpetasid parajasti treeninglaagrit. Oma parima tulemuse sai Pekingi olümpiavõitja kirja juba esimesel katsel. Kanteri teisipäevane seeria: 62.04; 60.06; 60.57; 60.18; 59.76 ja 61.24.

Pikemalt loe 27.07 Raplamaa Sõnumitest

Foto: Alice Võsu

Samal teemal

Rapla-Kehtna maanteejooksu kiireimad olid Sander ... Siim Jõgis. Pühapäeval, 7. augustil toimus viiendat korda Konsumi Rapla-Kehtna maanteejooks. Rapla ühisgümnaasiumi juurest alguse saanud võistlus j...
Lilienthal ja Kivilo võistlesid noorte EM-il Raplamaa Sõnumid / Eelmisel nädalal toimusid Rumeenias vibuspordi Euroopa noorte meistrivõistlused. Ilveslastest osalesid sportvibu kadettide klass...
Klassikalise jõutõstmise karikavõistlustel selgusi... Kalev Kotto, võistluste läbiviijaLaupäeval, 16. aprillil toimusid Rapla maakonna sportlastele viiendat korda Märjamaa võimla raskejõustiku saalis klas...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga