Kehtna majandus- ja tehnoloogiakool muutis nime

1

Alates 28. juunist kannab endine Kehtna majandus- ja tehnoloogiakool uut nime, mis on Kehtna kutsehariduskeskus. Kooli direktor Eero Kalberg selgitas, et nimevahetus tuli ette võtta, sest vana nimi oli pikk ja tülikas.

Koolis olid uue nime üle pikad arutelud ning ühe variandina käidi välja ka ajalooline Kehtna tehnikumi nimi. Haridus- ja teadusministeeriumi vastavad komisjonid näitasid sellele siiski punast tuld. Teised laual olnud variandid olid näiteks Kehtna ametikool ning Kehtna kutseõppekeskus.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 6. juuli Raplamaa Sõnumitest

uuemad vanemad enim hinnatud
Juhan
Külaline
Juhan

Eero Kalberg peaks selgitama, kuidas pedofiil Raul Metsaäär sai aastaid koolis õpetajana töötada, enne kui vangi pandi.