Rapla bändil The Notes ilmus esimene singel

0
the notes

Helerin Väronen /

Möödunud kolmapäeval tuli noortest muusikutest koosneval Rapla bändil The Notes välja esimene singel. Loo nimi on “Lead My Mind” ning ühtlasi valmis loole ka muusikavideo.

The Notes on akustiline bänd ja koosneb kolmest Rap-la poisist: Kõu Kaur, Helar Tappo ja Markus Bachmann. Alguses kandis bänd nime Three Sticks & Watermelon, kuid poisid otsustasid selle vahetada suupärasema ja meeldejäävama The Notes´i kasuks. See nimi tähendab poiste jaoks nootidest koosnevaid märkmeid ehk lugusid ja sõnumeid, mida nad oma muusikaga edastada proovivad. Sõnumite edastamist ja sellega teiste aitamist peavad The Notes´i poisid üheks kõige tähtsamaks aspektiks muusika juures.

Pikemalt loe 27.07 Raplamaa Sõnumitest.

Foto: Birgit Käsper