Rapla kutsub Kehtnat ja Juurut teist korda

5

Vivika Veski.

Rapla vallavolikogu tegi Kehtna ja Juuru vallale uuesti ettepaneku alustada ühinemisläbirääkimisi, esimesele kumbki jaatavalt ei vastanud.

Juuru vallavolikogu esimees Sirje Endre ütles, et augustis kutsuvad nad tõenäoliselt kokku volikogu erakorralise istungi, et arutada Rapla ettepanekut, aga veel rohkem sellepärast, et Juuru vald on tellinud advokaadibüroolt käsil-oleva haldusreformi õigusliku analüüsi ja juuli lõpuks saavad nad kätte vastuse. Siis selle põhjal teeb volikogu otsuse, kas minna riigi vastu kohtusse või mitte.
Kehtna vallavolikogu arutab Rapla vallavolikogu ettepanekut 17. augustil peetaval istungil.

 

uuemad vanemad enim hinnatud
Küll on kena ikka
Külaline
Küll on kena ikka

Ilus on lugeda targa valitseja juttu. Samasugust mäletan ka vene ajast. Mitte sittagi pole siin muutunud, ütles veel oma eluajal Baskin.

Margus Jaanson
Külaline
Margus Jaanson

Nimetule “Valavalitsuse” töötajale, keda sa muidugi ei ole! Juuru on omavalitsus ja teeb otsused vastavalt vajadusele ja tegelikule olukorrale ning tulevikku vaadates! Mingisugust isiklikku ambitsiooni ja viidet soojale kohale on siin on rumal esile tõsta. Nii Jaanson kui ka Endre on teinud seda tööd missioonist, nad on mõlemad ettevõtjad ja oma tulu ning sissetuleku pärast nad nendel toolidel istuma ei pea. Juurus teeb otsused vallavolikogu ja lähtuvalt elukogemusest ning kodanike ja omavalitsuse jätkusuutlikkust silmas pidades. Juuru vallavolikogu ei ütle ühelegi teisele omavalitsusele, kuidas nemad käituma peavad. Samuti oleme oma tegevusi põhjendanud eelmistes maakonnalehe numbrites. Ilusat suve

Vallavalitsuse töötaja
Külaline

Juuru valla juhtidel on viimane aeg need liivakasti mängud löpetada. Tuleb vaadata suuremat pilti.Köik väikesed vallad Raplamaal on aru saanud ,et viimane aeg on vabatahtlikult ühineda – siis saab riigipoolse toetusega vähemalt 1-e uue hoone ehitada vöi renoveerida. Mahtra söja mentaliteediga vöibki jääda rusikatega vehklema.Valla kodanike arvamust pr.Sirje Endre ja hr.Margus Jaanson ei küsi – peaasi,et oma soe koht säiliks.Kuidas Juuru vald üksinda(nagu 5-es ratas vankri all) hakkama saaks,sellele pole üldse möelnud.

Teadja
Külaline

Nii nagu T.Tammsaar kirjutab, et pödrad ule raudteetammi ei lähe, nii tahavad ka Juuru endast lugupidavad valitsejad ikka tammi alt minna!

Tark tegu
Külaline
Tark tegu

Targa teona võiks Eestis olla 15 valda ja JOKK.