Rapla õpilasmalev tegi ära suure töö

0

Igal aastal on Rapla valla 14-17-aastastel noortel võimalus rakendada end tööle Rapla valla heaks, astudes õpilasmalevasse. Sel aastal toimus õpilasmalev Raplas kahes vahetuses.

Esimeses vahetuses osales kahes rühmas Raplas kokku kolmkümmend noort, Alus kuusteist noort ja Hagudis üksteist noort. Noori juhendasid Raplas Geio Rüütalu, Leho Rohtla ja Tiina Roosalu. Hagudis oli juhendaja Malvi Kapstas ja Alus Virve ja Madis Pärn.
Üks vahetus kestis noortel kokku kümme tööpäeva. Igal tööpäeval, esmaspäevast reedeni töötati kokku neli tundi. Rapla valla varahalduse juhataja Haimar Soosalu jagas igal hommikul juhendajatele laiali ülesanded, kes omakorda jagasid noored gruppideks ning saatsid ülesandeid täitma.

Stina Andok / foto: Alice Võsu
Loe pikemalt 13. juuli Raplamaa Sõnumitest