Raplamaa JK alustas teise ringi mänge suure kaotusega

jalgpall

Siim Jõgis.

Raplamaa JK-l tuli Kernu põhikooli staadionil alla vanduda FC Zenit Tallinna meeskonnale. Koduväljakul mänginud Zenit sai võidu 5:0, millest endine Nõmme Kalju ründaja Andrus Mitt sai enda nimele kolm väravat.
Tegemist oli esimese mänguga sel hooajal, kui Raplamaa JK ei löönud ainsatki väravat. Meeskonna treener Lauri Mõttus ütles, et tegemist oli käesoleva aasta kõige kehvema esitusega.
Liigatabelis oli see Raplamaa JK jaoks teine kaotus kümne võidu kõrval. Kokkuvõttes annab see teise koha. Kaotuse tegi veel valusamaks see, et lähirivaalid võtsid 12. voorust võidu. FC Nõmme United II alistas Lasnamäe Ajax II 7:0 ja Läänemaa JK Haapsalu oli 2:0 parem JK Kernu Kadakast. Raplamaa JK jätkab ka pärast seda mängu tabelis teisel kohal, kuid liidrist FC Nõmme United II-st ollakse maas kolme punktiga.

Foto: Alice Võsu.

Pikemalt loe 3. augusti Raplamaa Sõnumitest.

Samal teemal

Valus kaotus jättis Raplamaa JK tabelis jätkuvalt ... Siim Jõgis. Raplamaa JK-l avanes esmaspäeva, 6. augusti õhtul võimalus tõusta Eesti meistrivõistluste teise liiga lõuna/lääne tsoonis viimaselt k...
Raplamaa JK naasis suvepuhkuselt võitlusliku viigi... Siim Jõgis / foto: Silver Selling. Raplamaa JK jätkas tänavust hooaega teise liiga lõuna/lääne piirkonnas kodumänguga Tõrva JK vastu. Pühapäeval, 2...
Raplamaa Jalkafest võõrustab sadu noori jalgpallur... Siim Jõgis. Eeloleval nädalavahetusel läheb Rapla ühisgümnaasiumi staadionil lahti tõeline jalgpallifestival. Sajad Eesti noored jalgpallurid tul...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga