FOTOD: Hageris näidati retriivereid

Stina Andok.

Eesti Retriiverite Tõuühing korraldas 7. augustil Hageri rahvamaja pargis mitteametliku koertenäituse, kuhu olid oodatud osalema kõikide retriiveritõugude kutsikad ja veteranid. Mitteametliku näituse kohtunik oli Eva Vilamo Soomest, Waterline’s kennelist, ning näitusel osales kokku 32 koera. oeraomanikud kogunesid Hageri rahvamaja parki juba ennelõunal, kui neil oli võimalik kuulata PetCity Loomakliiniku veterinaari praktilist loengut teemal „Kuidas anda koerale esmaabi?“. Samuti said kõik osalised enne näituse algust harjutada, kuidas näituseringis oma koera esitleda.

Pikemalt loe 10. augusti Raplamaa Sõnumitest.

Fotod: Siim Solman

Samal teemal

KÄSITÖÖLANE: Külmaga saavad ka koerad jope selga... Talv tuli tänavu järsku ja kogu täiega. Termomeeter vajutas pedaali põhja ja näitas krõbedat külma. Sedasama külma pidid kannatama inimeste kõrval ka ...
FOTOD: Paliveres oli Eesti suurim kelgukoerte võis... Möödunud nädalavahetusel peeti Palivere liikumisradadel Eesti suurim kelgukoerte spordivõistlus Balto sügiskross, kus võistlesid peale Eesti ka mitme ...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga