Bärengrubi omavärav tõi Raplamaale kolmanda kaotuse

Raplamaa jalgpallikooli esindusmeeskond pidas Eesti meistrivõistluste kolmanda liiga läänetsoonis 14. vooru kohtumise ning pidi koduväljakul tunnistama Pärnu JK Vapruse 0:1 paremust. Kaotuse tegi mõrumaks see, et kohtumise ainus tabamus läks omaväravana kirja Raplamaa JK kapteni Alo Bärengrubi arvele.

Mängiti laupäeva, 13. augusti õhtul Rapla ühisgümnaasiumi staadionil. Kodumeeskond läks kohtumisele vastu kerge favoriidina, sest kevadises ringis alistati sama vastane võõrsil 0:5. Kerget matši loomulikult oodata ei olnud, sest sarnaselt Raplamaaga asub ka Pärnu JK Vaprus liigatabeli ülemises osas.

Siim Jõgis / foto: Alice Võsu
Loe pikemalt 17. augusti Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Raplamaa JK alustas hooaega magusa võiduga Pärast eelmise aasta edukaid esitusi Eesti meistrivõistluste kolmandas liigas alustas Raplamaa JK uut hooaega aste kõrgemal ehk teise liiga lõuna-lään...
Kolm punkti Poseidoni vastu ja liigavõit on käes Raplamaa JK on lähedal Eesti meistrivõistluste kolmanda liiga läänetsooni võidule. Mängida jääb üksainus voor ning kui meeskond suudab pühapäeval, 9. ...
Karikafinaalis kaotus, kuid liiga jätkub võidulai... Viimase nädala jooksul on Raplamaa jalgpallikooli esindusmeeskond pidanud kaks üliolulist kohtumist. Esmalt tuli kolmapäeval, 21. septembril Väikes...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga