Öövolle võitsid Reet Alas ja Merlin Paas ning Martin Sisas ja Raul Liinev

Kohila rannavollekeskuses peetav Öövolle on ainulaadne võistlus terves Eestis eriti oma formaadi poolest, kuid tähelepanu väärib ka selle ürituse vanus: viimased 12 aastat on rannavõrkpallurid kogunenud Kohilasse, et küünalde ja tõrvikute valgel enda seast parimat selgitada.

Omapärase turniiri kuulsus on levinud palju kaugemale kui meie maakonna piirid ning osalejad sõidavad Kohilasse üle kogu riigi.
Tänavu osales meeste konkurentsis kakskümmend ning naiste seas üheksa paari.

Siim Jõgis / foto: Alice Võsu
Loe pikemalt 24. augusti Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Kohila tüdrukud ja poisid tulid Eesti meistriks Kohilas toimus 26. ja 27. mail kaks suurt vabariiklikku turniiri: reedel Mikroliiga võrkpallifestival 1.-3. klassidele ning laupäeval Eesti MV U12 van...
Kohila VK/E-Service jõudis meistritiitlist ühe võ... Kohila VK/E-Service võib kindlustada Eesti meistritiitli reedel, 7. aprillil, kui kodusaalis võõrustatakse Tartu Ülikool/Eedenit. Kolme võiduni mängit...
Kohila alustas neljanda järjestikuse tiitli jahtim... Kolmapäeval, 22. märtsil tehti naiste meistriliigas algust finaalseeriaga, millest võtavad osa neljandat järjestikust tiitlit jahtiv Kohila võrkpallik...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga