Kohila võrkpalliklubi sai nimisponsori

0
võrkpall

Ingrid Kangur, treener

Kohila võrkpalliklubi naiskond, kes on kolmekordne Eesti ja Baltikumi meister ning Eesti naiste võrkpalli lipulaevaks tituleeritud, jätkab oma neljandat hooaega uue nimega Kohila võrkpalliklubi/E-Service.

Nimesponsorit sai otsitud ja valitud kaua ning põhjalikult, käed sai augusti esimesel päeval löödud E-Service AS-ga, kes sai klubile arvestatavaks toetajaks ja nimisponsoriks. Tegu on sporti toetava võrkpallilembese firmaga, kes tunneb seda pallimängu läbi ja lõhki. Tegevdirektor Krister Peetmaa on aastaid käinud Kohilas erinevatel turniiridel ning on meie naiskonna tegemisi jälginud juba pikemat aega, on igati kursis kõigega, mis klubis on tehtud ja mis teoksil.

Pikemalt loe 10. augusti Raplamaa Sõnumitest.

Foto: Siim Solman