Raplamaa JK alustas teise ringi mänge suure kaotusega

0
jalgpall

Siim Jõgis.

Raplamaa JK-l tuli Kernu põhikooli staadionil alla vanduda FC Zenit Tallinna meeskonnale. Koduväljakul mänginud Zenit sai võidu 5:0, millest endine Nõmme Kalju ründaja Andrus Mitt sai enda nimele kolm väravat.
Tegemist oli esimese mänguga sel hooajal, kui Raplamaa JK ei löönud ainsatki väravat. Meeskonna treener Lauri Mõttus ütles, et tegemist oli käesoleva aasta kõige kehvema esitusega.
Liigatabelis oli see Raplamaa JK jaoks teine kaotus kümne võidu kõrval. Kokkuvõttes annab see teise koha. Kaotuse tegi veel valusamaks see, et lähirivaalid võtsid 12. voorust võidu. FC Nõmme United II alistas Lasnamäe Ajax II 7:0 ja Läänemaa JK Haapsalu oli 2:0 parem JK Kernu Kadakast. Raplamaa JK jätkab ka pärast seda mängu tabelis teisel kohal, kuid liidrist FC Nõmme United II-st ollakse maas kolme punktiga.

Foto: Alice Võsu.

Pikemalt loe 3. augusti Raplamaa Sõnumitest.