Raplamaa JK oli jõulises mängus üle Pakri SK Alexelast

0
JK Raplamaa

Raplamaa Jalgpallikool ja Pakri SK Alexela pidasid 26. augusti õhtul maha tulise lahingu. Üle mitme vooru suudeti enda värav hoida puhtana ning nii võetigi 2:0 võiduga väärtuslikud kolm punkti.

Rapla ühisgümnaasiumi staadionil peetud mäng kujunes kohati väga jõuliseks. Eriti teisel poolajal, kui kohtunik näitas kahte kollast kaarti. Ühe neist sai vea eest Raplamaa ründaja Janar Soomre. Kaardihõngulisi vigu oli rohkemgi. Kodumeeskonna treener Lauri Mõttus nõustus, et mäng oli jõuline. “Kartsin, et keegi võib teise kollase või punase saada,” ütles ta. Nii kaugele asi siiski ei läinud.
Kuigi esimesel poolajal paistis päike mängijatele silma ja teisel poolajal läks juba hämaraks, suutsid Raplamaa mängijad lüüa kaks väravat. Raplamaa JK väravate eest hoolitsesid Ken Krister Maalinn ja Olavi Andres.

Siim Jõgis / foto: Alice Võsu
Loe pikemalt 31. augusti Raplamaa Sõnumites