-0.6 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
RSTeine autovõit tuli Raplamaale

Teine autovõit tuli Raplamaale

Mariliis Vest.

Kampaanias „Suur Säästukaardi autoloos“ tuli autovõit Rapla maakonda, õnnelik võitja on Rapla Vesiroosi gümnaasiumis töötav Alust pärit Liia Tartov.

Alates 1. juunist kuni 31. detsembrini korraldab Coop Eesti kampaaniat, mille käigus loositakse iga kuu välja sõiduauto Volkswagen Golf TL EX 1.4TSI 125H 6G väärtusega 16 500 eurot. Esimene võit läks Tartusse Kai Vakmannile, teisel loosimisel naeratas aga loosiõnn Raplamaa inimesele.
Uuele autoomanikule tuli võidukõne reedel. Rõõmusõnumist teatasid telefonikõnega saate „Suvesangarid“ saatejuhid Kristjan Rabi ja Indrek Vaheoja. Liia ütles, et kui talle “Suvesangaritest” helistati, räägiti alguses muudel teemadel ning ta arvas, et osaleb mõnes muus põnevas mängus. Alles kõne viiendal-kuuendal minutil sai ta teada, millise väärtusliku auhinna ta on tegelikult võitnud.
Naine ütles, et ega ta alguses uskunud, et selline võit just temale on tulnud. Autoloosimisele ei olnud ta kordagi mõelnud ega kätt pulsil hoidnud ja nii ei teadnud ta ka seda, millal ja kuidas seda üldse tehakse. „Niimoodi ongi huvitav, kui ise võitmiseks väga midagi ei tee,“ ütles ta. Võidusõnumi saabumise ajal oli naine teel Tõrvasse.
Auto anti naisele üle möödunud kolmapäeval kell 12 Rapla kesklinna Konsumi ees. Auhinna andsid üle Coop Eesti turundusdirektor Andres Lember ja kommunikatsioonijuht Martin Miido. Lember ütles, et õnneliku võitja valib välja arvuti. Volkswagen Golfi nimetab ta heaks rahvaautoks.
„Me oleme Eesti rahva jaekabandusettevõte ja miks me ei peaks just rahvaautot oma inimestele välja loosima? Nendele headele klientidele, kes meie juures käivad ja on meile lojaalsed,“ lisas ta.
Võitja ütles, et ei ole sel suvel ja eriti just juulis väga palju Coop Eesti poodidesse sattunud. Rohkem külastas ta Alu poodi. Varem pole Liia oma elus midagi nii suurt võitnud, aga ega ta enda sõnul võitmise nimel midagi väga suurt ka teinud pole. Naise kinnitusel hakatakse autot kindlasti kasutama, kuigi pere käsutuses on ka teisi autosid. Uus ja uhke on ikka ju hea, leidis ta. Kohapeal õnnitlesid naist mitmed tuttavad ja pealtvaatajad.
Järgmine loosimine on septembri alguses augustikuu ostude põhjal. Loosimises osalemiseks peab Säästukaardi omanik kampaania ajal olema ostnud Coop Eesti kauplustest vähemalt 50 euro eest ja registreerinud oma ostu Säästukaardi või Säästukaart Plussiga, mis annab kliendile ühe virtuaalse loosipileti. Mida rohkem ostad, seda rohkem loosipileteid saad.