Vihmane nädalavahetus möödus Kehtna vallas sportlikult

0

Möödunud nädalavahetus oli Kehtna vallas tõesti spordirohke. Laupäeval peeti väikeses Kalbu külas jalgpalli mälestusturniir, pühapäeval Keavas Kehtna valla spordipäev.

Mõlemad üritused on saanud Kehtna valla jaoks traditsiooniks – üks uueks, teine vanaks. Mälestusturniir nimega Saareka Cup sai teoks juba kaheteistkümnendat korda. Kehtna valla spordipäev uue traditsioonina teist korda. Laupäeval olid Kalbusse oodatud kõik jalgpallihuvilised kogu maakonnast, pühapäeval Keava staadionile aga 4-liikmelised võistkonnad: kas külade ja paikkondade esindused või niisama sõprade seltskonnad.
Teadagi mängib igal väliüritusel väga suurt rolli ilm. Pühapäev oli üks kummaline päev. Kui rahvas kella üheteistkümne paiku Keava staadionile jõudis, paistis soe päike – kõik olid rõõmsad. Täpselt sel hetkel, kui esimese alaga pihta taheti hakata, tuli tume pilv ja kallas kõik korralikult vihmaga üle. Nii päev otsa: kord sadas, kord mitte. Pärast mitmetunnist sportimist oli enamik osalejatest ikka üpris läbi ligunenud.
Spordipäeval oli kavas viis ala: võrkpall, mullijalgpall, discgolf, vibulaskmine ning teatevõistlus. Spordipäeva korraldaja ning Kehtna valla spordi- ja noorsootöö spetsialisti Artur Ojasalu sõnul valitakse võistlusalad põhimõttel, et oleks nii füüsilisi kui ka mitte nii kontimurdvaid alasid, mis sobiks igaühele. Samuti soovitakse inimestele iga kord pakkuda midagi uut ja põnevat, lootuses, et mingi ala proovimine annab väikese tõuke sellega ka tulevikus tegeleda.

Mariliis Vest / foto: Alice Võsu
Loe pikemalt 17. augusti Raplamaa Sõnumitest