Rasham Suarez tegi Avis Rapla särgis debüüdi

suarez

Avis Rapla värske täiendus tagamängija Rasham Suarez (USA/Puerto Rico) tegi meeskonna eest debüüdi, kui hooaja-eelsel Leedu turniiril tuli vastu võtta kaks suurt kaotust.

Laupäeval, 10. septembril kaotas Rapla 83:123 Šiauliai meeskonnale. Suarez viskas selles mängus 25 ning Sven Kaldre 27 punkti. Tõele au andes sõitis Avis Rapla esindus Leetu kõigest kuue mängijaga. Lisaks Suarezele ja Kaldrele olid nimekirjas veel Marek Ruut, Karl Johan Lips, Gregor Ilves ja Kristjan Voolaid. Osa Avis Rapla mängijaid on praegu seotud Eesti ning Thomas van der Mars Hollandi koondisega.

Pühapäevases matšis tuli tunnistada Neptunase paremust 115:57. Suarez ütles, et need mängud andsid hea võimaluse noorematele meestele ennast proovile panna. Samuti oli see tema enda jaoks esimene kokkupuude Euroopa korvpalliga. Pikemat intervjuud Rasham Suarezega loe Raplamaa Sõnumite 14. septembri numbrist.

Siim Jõgis / Foto: Siim Solman

Samal teemal

Laane ja Paasoja aitasid Eesti võidule Rootsi üle... Eesti korvpallikoondis pidas selle suve ainsa koduse kontrollkohtumise esmaspäeval, 24. juulil Kalevi spordihallis, kus alistati Rootsi 77:72 (35:45)....
FCR Media/Rapla KK tõi kulla Raplasse Laupäeval, 22. aprillil toimus Tallinna Ülikooli spordisaalis Eesti meistrivõistluste neljas finaalkohtumine FCR Media/Rapla KK ja KK Tallinna Ülikool...
FOTOD: Avis Utilitas Rapla kindlustas koha poolfin... Esmaspäeval, 17. aprillil kohtus Avis Utilitas Rapla korvpallimeeskond kolmandas veerandfinaalseeria mängus kodusaalis BC Valga/Valka Maks&Moorits...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga