Karikafinaalis kaotus, kuid liiga jätkub võidulainel

Viimase nädala jooksul on Raplamaa jalgpallikooli esindusmeeskond pidanud kaks üliolulist kohtumist.

Esmalt tuli kolmapäeval, 21. septembril Väikeste karikavõistluste finaalis vastu võtta 3:6 kaotus Tartu FC Merkuurilt. Mäng oli eriline seetõttu, et see toimus A le Coq Arenal. Nädala teises kohtumises võeti Rapla ühisgümnaasiumi staadionil 6:0 võit JK Kernu Kadaka üle. Kuna samal ajal kaotas FC Nõmme United II 2:1 Pärnu JK Vaprusele, tõstis see Raplamaa JK tabeliliidriks.
Väikeste karikavõistluste finaal oli mängijatele eriline, sest paljud neist said esmakordse kogemuse mängida A le Coq Arenal. See võimalus avanes tänu järjest teenitud võitudele Väikese karikasarja ringides. Juba enne kohtumist oli selge, et Merkuuri puhul on tegemist favoriidiga. Nad võitsid sama karika ka 2015. aastal ning on parajasti teise liiga ida- ja lõunatsooni liidrid.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 28. septembri Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Raplamaa JK oli jõulises mängus üle Pakri SK Ale... Raplamaa Jalgpallikool ja Pakri SK Alexela pidasid 26. augusti õhtul maha tulise lahingu. Üle mitme vooru suudeti enda värav hoida puhtana ning nii võ...
Bärengrubi omavärav tõi Raplamaale kolmanda kaotus... Raplamaa jalgpallikooli esindusmeeskond pidas Eesti meistrivõistluste kolmanda liiga läänetsoonis 14. vooru kohtumise ning pidi koduväljakul tunnistam...
Võimas teine poolaeg tõi Raplamaale selge võidu K... Raplamaa jalgpallikooli meeskond on tänavust hooaega alustanud võimsa hooga. Eesti meistrivõistluste kolmanda liiga läänetsoonis on üheksast mängus...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga