Kohila Vineer OÜ on nominent aasta välisinvestori auhinnale

kohila vineer

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) annab Eesti suurima ettevõtluskonkursi raames välja ettevõtluse auhindu. Kohila Vineer OÜ on pakutud aasta välisinvestori tiitli nominendiks.
Auhinnakategooria “Välisinvestor 2016” eesmärk on tunnustada Eestis tegutsevaid ettevõtteid, kes on silma paistnud Eestisse tehtud otsese välisinvesteeringute mahuga ning panusega Eesti majandusellu uute tehnoloogiate ja ärimudelite rakendamise ning kõrge kvalifikatsiooniga töökohtade loomisega.

Mariliis Vest / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 28. septembri Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Kohila Vineer avas prestiižselt uue tootmiskomplek... Kohila Vineer OÜ avas teisipäeval, 15. novembril uue tootmishoone, mis on sama suur kui varasem tootmispind. Avamisel oli kohal kõrgeid külalisi Eesti...
Kohila Vineer OÜ pälvis tiitli „Välisinvestor 2016... Eile tunnustati Tallinnas Kultuurikatlas Eesti 2016. aasta parimaid ettevõtteid. Rapla maakonna ettevõte Kohila Vineer OÜ kuulutati parimaks aasta väl...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga