Kohila vallas saadeti esimesse klassi koguni 126 õpilast

0

Igal tarkusepäeval paistab Kohila vald silma sellega, et esimesse klassi minejaid on seal võrreldes teiste maakonna koolidega hulganisti rohkem. Gümnaasiumis alustasid sel aastal esimest korda kooliteed 87+11 õpilast, mõisakoolis 28.

Kohila gümnaasiumis läks esimestesse klassidesse kokku 87 õpilast, kes moodustavad neli paralleeli – a, b, c, d. Lisaks alustas Hageri koolimajas kooliteed 11 õpilast, klassis nimega 1H.  Kohila vallavalitsuse haridusnõuniku Janika Niitsoo sõnul on gümnaasiumi jaoks 87 esimesse klassi minejat tavapärane number. Eelmisel aastal läks kooli küll 98 õpilast, kuid 2013. aasta septembris oli neid 83. Kohila gümnaasiumi rekord ulatub tagasi aastasse 2011, mil läks kooli 105 õpilast.

Mariliis Vest / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 7. septembri Raplamaa Sõnumitest