Maanteeameti Rapla teenindusbüroo kolis uuele aadressile

5

Eelmise nädala algul kolis Maanteeameti Rapla teenindusbüroo (suupärasemalt Rapla ARK) Rapla riigimajja, kus kliente teenindab endiselt üks töötaja. Eksamite järjekorrad ulatuvad kahe kuu taha.

6. septembril oli Maanteeameti Rapla teenindusbürool Rapla riigimajas esimene tööpäev. Eile, 13. septembril olid büroo endises asukohas Savi tänaval inimesed segaduses. Raevunud kodanikud kirusid kõva häälega Eesti Vabariiki selle eest, et vajalikud teenused kaotatakse ning toimivad süsteemid lõhutakse.
Segadust jätkus ka aadressil Tallinna maantee 14, kus üks klientidest end B-kategooria sõidueksamile soovis registreerida. Selgub, et septembri ja oktoobri sõidueksamite ajad on täielikult broneeritud ning novembri kohta ei ole isegi klienditeenindajal informatsiooni. „Mida ma nüüd siis teen?“ küsis murelik klient. Kui aga B-kategooria teooriaeksamile aega soovinud kliendile teatati, et oodata tuleb kolm nädalat, loobus too ja otsustas pöörduda Saue teenindusbüroosse. Kuigi Rapla teenindusbüroo on lahti kolmel päeval nädalas, saab nii B-kategooria sõidueksamit kui ka teooriaeksamit teha vaid kord nädalas, teisipäeviti.

E-teeninduses registreerida pole võimalik

Rapla teenindusbürooga seotud muudatuste tegemisel on Maanteeameti esindajad palju rõhunud sellele, et väga suur osa toiminguid on võimalik teha e-teeninduse keskkonnas. Praegu ei ole aga autokooli õpilastel võimalik end e-teeninduses eksamitele registreerida

Mariliis Vest / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 14. septembri Raplamaa Sõnumitest

uuemad vanemad enim hinnatud
arutleja
Külaline
arutleja

Valige Reform ja te näete kui ilusaks me elu läheb

jussile
Külaline
jussile

Selle õnne eest peame tänama eelkõige Pallingut. Aga hullem on see, et nõukogu esimees on süüdistusalune Allik, kes jama avalikuks tulekul PERHist kohe kinga sai. Siin kolkas aga juhib julgelt edasi.

juss
Külaline
juss

ARK üle on nii palju kisa aga mis toimub Rapla Haiglas vöiks ka sõnumileht uurida. Haigla töötab veel väiksemas mahus mis oli mõned aastad tagasi….mis on veel tähtsam kui tervis.

pers**
Külaline
pers**

see on koguaeg pers** olnud, mina ootasin oma teooria eksamit raplas kuu aega ja sõidueksamit 2 kuud ja seda kõik ennem seda, mis praegu toimub. Rapla pole kunagi pädev sellel alal olnud.

N
Külaline
N

Ebanormaalne olukord. Kui aga maanteeameti peadirektorilt küsida, siis selgitatakse ikkagi, et kõik toimib ja suurepäraselt. Ei toimi ju. Kaks kuud oodata pole normaalne. Igaüks näeks seda, kes vähegi näha tahaks. Nädala eest polnud isegi e-teeninduses võimalik aega Rapla esindusse broneerida. Esindust lihtsalt ei ole nimekirjas. 😀