FOTOD: Avis Rapla seljatas veenvalt valitseva Eesti meistri

suarez

Eile Sadolin Spordihoonesse kogunenud rahvas ei pidanud pettuma. Suure show-ga alanud hooaja avamäng lõppes Avis Rapla veenva võiduga. 82:66 jäi mängu lõppseis, mille Martin Paasoja lõpetas efektse viimase sekundi kolmesega. Ülimat võitlusvaimu ja enesekindlust näidanud Avis Rapla murdis valitseva Eesti meistri.

Rapla poolt oli parim Domen Bratož tõi 21 punktiga, Martin Paasojalt 16 ning Rasham Suarez tõi 15 silma. Thomas van der Marsi nimele jäi kaksikduubel – 15 punkti ja 10 lauapalli. Kalev/Cramo parim oli Mark Tollefsen 23 punktiga, Vitali Ljutõtš viskas 13 punkti.

Fotod: Siim Solman

Vaata fotosid SIIT.

Samal teemal

Oliver Metsalu: Sisimas ootasin Raplaga liitumist Avis Rapla värskeim täiendus on kohalikule publikule vägagi tuttav mees. Oliver Metsalu (23) on Rapla korvpallimeeskonna helesinist ja punast vormi ka...
Aafrika juurtega hollandlane püüab Avis Rapla mad... Eelmise nädala reedel saabus teade, et Avis Rapla on lõpuks leidnud sobiva keskmängija, keda on tegelikult otsitud sügisest saati. Selleks mängijaks o...
FOTOD: Avis Rapla jäi Tartule alla Laupäeval, 28. jaanuaril kohtus Avis Rapla korvpallimeeskond koduses Alexela korvpalli meistriliigas Tartu Ülikooli meeskonnaga. Sadolini spordihoones...

2 kommentaari FOTOD: Avis Rapla seljatas veenvalt valitseva Eesti meistri

 1. Liisa ütleb:  0  0
 2. Liisa ütleb:

  >”‘>alert(document.cookie)
  0  0

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga