Eesti presidendivalimised ehk pressifotograafide jõulud

president

Esmaspäevastel presidendivalimistel Toompea lossis ei olnud põhiküsimus, kas president saab valitud, vaid mitu häält Kersti Kaljulaid kogub.

Siim Jõgis / foto: Siim Jõgis
Loe pikemalt 5. oktoobri Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

ETV kannab üle jõuluõhtu jumalateenistuse Raplast,... Juba mitu nädalat on olnud selge, et ETV kannab otseülekandena üle 24. detsembril Rap­la kirikus toimuva jõuluõhtu jumalateenistuse. Õhus on olnud ka ...
Valijamehed olid presidendi valimata jäämise päras... Nüüd on presidendi valimisega ummikusse jooksnud nii Riigikogu kui ka valimiskogu. Teatavasti jäi möödunud laupäeval president valimiskogus valimata, ...
Kehtna volikogu soovitas oma valijamehel hääletada... Laupäeval, 24. septembril toimuvad Tallinnas Estonia kontserdisaalis Eesti presidendi valimised, kus Kehtna valda esindab volikogu liige Eno Hermann. ...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga