9.4 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSEttevõtlike naiste salongiõhtu koos Evelin Ilvesega

Ettevõtlike naiste salongiõhtu koos Evelin Ilvesega

Möödunud neljapäeva õhtul täitus TaevaniMaani meistrikoda ettevõtlike naistega. Ettevõtlusnädala puhul toimus naiste salongiõhtu, kus esines Evelin Ilves.

TaevaniMaani avas uksed poole kuuest õhtul. Saal oli hubane ning atmosfäär nauditav. Ainukesena tegi muret uksest sisse tulevate inimeste hulk, sest saal täitus üüratu kiirusega. Tagaruumidest toodi toole juurde, sest kuigi üritusele tuli end eelnevalt registreerida, ei tahetud kedagi ka ära ajada. Lõpuks kogunes ruumi üle kaheksakümne naise.
Õhtuga tegi algust TaevaniMaani perenaine Maria Mettas, teda toetas abikaasa Marek. Koos vestsid nad meistrikoja idee sünnist, valmimisest ning ruumi kujundusest. Maria rääkis, kuidas ta juba enne Jõe tänavale kolimist oli kokku ostnud väikeseid laelampe, mis nüüd on kõik üles riputatud ja meistrikojale koduse tunde annavad. Maria mõjus esinedes õdusalt ja mõnusasti. Tema jutus oli kirge, samas rahu, lihtsust, kuid ka täpsust. Seda oli nauditav kuulata.
Järgnes pooletunnine kontsert akustiliselt ultrapopilt noortebändilt The Notes. Ka nende musitseerimine sobis atmosfääri nagu valatult. Poiste hääled ning erinevad pillid ja rütmid sobisid sellesse keskkonda. Õhtu naelaks, mille pärast ilmselt suurem osa osalejatest kohale oli tulnud, oli aga hoopis pr Evelin Ilves.

Mariliis Vest /foto: Siim Solman
Loe pikemalt 12. oktoobri Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare