Mattias Reinaas tuli jetisõidus maailmameistriks

veemoto

Eelmisel nädalal toimusid USA-s Arizona osariigis Lake Havasus jetisõidu maailmameistrivõistlused IJSBA World­ Finals 2016. Mattias Reinaas osales kahes juuniorklassis: Ski Lite 10-12 juunior ja Ski Stock 10-12 juunior. Võistlusklassides osales vastavalt 25 ja 20 last.

Kohila Sport / illustreeriv foto: sxc.hu
Loe pikemalt 12. oktoobri Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Mattias Reinaas sai jetispordi juunioride maailma... Portugalis Penafielis toimusid jetispordi EM-i viimane, teine etapp ja Junior SKI GP3 klassi maailmameistrivõistlused. Eestist oli läinud Portugali võ...
Mattias Reinaas osales autasustamisgalal Monacos Möödunud nädalavahetusel osales noor veemotospordi maailmameister Mattias Reinaas autasustamisgalal Monacos. Seal tõmmati joon alla UIM (Union Interna...
Mattias Reinaas – 11-aastane Kohila poiss, kaheko... Neljapäev, 6. oktoober 2016. Lake Havasu, Arizona osariik, Ameerika Ühendriigid. 11-aastane Kohila noormees Mattias Reinaas võistleb omavanuste konkur...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga