Kohila Võrkpalliklubi oli Balti liiga avamängudes võidukas

0
vorkpall
Möödunud nädalavahetusel algas naiste Balti võrkpalliliiga. Kohila naiskond kohtus laupäeval TTÜ-ga ja pühapäeval TLÜ naiskonnaga, mõlemad mängud olid Kohilale edukad, TTÜ-st saadi jagu 3:1 ja TLÜ-st 3:0. Naiskonna suurim punktitooja oli mõlemas mängus Anastassiia Gorina, järgnesid Kertu Laak, Eliisa Peit ja Tatjana Karpushina.
Naiskonna hooaja ettevalmistus on olnud lühike, kuna olulised mängijad olid septembri lõpuni hõivatud Eesti rahvuskoondisega. Seetõttu oli väga huvitav jälgida, kuidas koostöö platsil laabub. Laabus väga hästi, mis oli ka võitude võti.
Teisipäeval on ees suur Euroopa Meistrite liiga mäng Kohilas. Pall pannakse mängu kell 18.00. Kohal on terve hulk välisvaatlejaid ja delegatsioone, mängu kannavad üle Kanal12 ja Euroopa spordiveebikanal LaolaTV. Mängule sissepääs on tasuta, avatud on heategevuslik piletikassa, kes soovivad Kohila Võrkpalliklubi toetada. Sponsoritele on VIP-tribüün, kuhu on müügil ka piiratud arv pileteid (60tk).
Kohila ridades mängivad: Julija Mõnnakmäe, Kertu Laak, Karmen Mereküla, Eliisa Peit, Hanna-Loore Õunpuu, Tatjana Karpushina, Anastassiia Gorina, Pille Vahtra, Katrin Tammsaar, Silvia Pertens, Agnes Karm, Käroli Kärdi.
Kohila VK / Foto: Siim Solman