Maanteeameti Rapla teenindusbüroo jääb. Mida arvavad asjaosalised?

0
riigireform

Maanteeameti klienditeenindusjuht Anne Nurmik ütles eelmisel nädalal, et maanteeameti teenindusbürood jätkavad tööd maakonnakeskustes, küll vähendatud mahus. Mida arvavad sellest inimesed, kes maanteeameti reformi vastu terve suve võidelnud?

3. oktoobril on Postimehes ilmunud arvamuslugu: „Anne Nurmik: maanteeameti teenindusbürood jäävad kõigisse maakonnakeskustesse“. Sellele on kirjalikult vastanud sõiduõpetaja Aire Tammik, kes lisainfona soovib esile tuua, et maanteeameti Rapla liiklusregistri büroosse viitav märk Karmani parklas suunab kliendi suvalisest trepist üles ja kinnise ukse taha. Õige trepi juures tema sõnul teadetetahvlit ei ole.
Lisaks ulatub viimase seisuga B-kategooria sõidueksamite järjekord 23. novembrini, seega poolteist kuud. Novembrisse lisati juurde küll kolm eksami tegemise päeva, kuid see olevat Tammiku sõnul ajutine lahendus, sest detsembri kohta puudub taas info.
Samuti on Tammiku arvates eksamineerijad väikese töökogemusega. „Mina olen otsustanud istuda taga ja taset uurida. Juba on fakte ebapädevusest,“ ütles ta.

Mariliis Vest / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 12. oktoobri Raplamaa Sõnumitest