11.6 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSToosikannu puhkekeskust tunnustati EHE kvaliteedimärgisega

Toosikannu puhkekeskust tunnustati EHE kvaliteedimärgisega

MTÜ Eesti Maaturism tunnustas Toosikannu Puhkekeskust ökoturismi kvaliteedimärgisega EHE, mida antakse maapiirkondades pakutavale kvaliteetsele teenusele.

5. oktoobril tunnistas Eesti ökoturismi kvaliteedimärgise EHE (Ehtne ja huvitav Eesti) hindamiskomisjon märgise vääriliseks kümne ettevõtte pakutavad neliteist toodet või teenust. Toosikannu teenis märgise teenuse „Jalgratastega ulukisafari Toosikannu loomapargis“ eest.
Eesti Maaturismi EHE märgise projektijuht Ly Siilak ütles, et märgise saamiseks tuli ettevõtte esindajal esitada eeltaotlus, misjärel võttis ettevõtjaga ühendust projektijuht. Pärast teenuse ning lõpliku taotluse ja seda toetavate tugidokumentidega tutvumist viidi see EHE märgise hindamiskomisjoni ette. Komisjon tuleb kokku kaks korda aastas: sügisel ja varakevadel.
Märgis omistatakse hindamiskomisjoni otsuse alusel ja ainult juhul, kui teenus ja seda osutav ettevõte vastavad EHE märgisele seatud kriteeriumitele, milles pannakse rõhku keskkonnahoidlikkusele ning looduse ja kultuuripärandi väärtustamisele ja tutvustamisele.
Toosikannu OÜ tegevjuht Valdo Virvelaid ütles, et kogu Toosikannu tegevusaja jooksul on püütud järgida ökoturismi põhimõtteid ning pööratud pidevalt tähelepanu keskkonnasäästlikkusele. Sellest tulenevalt oli nende teenusele EHE märgise taotlemine tegevjuhi sõnul seniste tegevuste loogiline jätk.

Mariliis Vest / foto: erakogu
Loe pikemalt 26. oktoobri Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare