Unistuste reis – õuduste reis!

1
horvaatia

Kui hommikul veerand kaheksaks Vahtra tugikeskuse ette jõudsime, ootas meid ees väga kõrge kahekordne Viru Reiside buss, mis tõotas põnevat ja erakordset reisi Horvaatiasse.

Reisist võtsid osa Viljandi, Pärnu ja Rapla tugikeskuste kliendid, nende vanemad ja tugikeskuste sõbrad. Kokku oli meid 70 ringis. Kuna reisi sihtpunkt oli kaugel, tuli päevas palju sõita. Meie esimene 10 minuti peatus oli Iklas, edasi Leedus, kus saime väikese hommikueine kaasa osta. Ilm oli imeilus ja soe. Reis tõotas imelist jätku, kuni… jõudsime Poola kiirteel tundmatu sillani ja seiskusime. Ei osanud midagi arvata, mis seal ikka – juhtub. Kahjuks nii lihtsalt see ei läinud. Tund läks tunni järel, bussis olla ei saanud, 30-kraadine kuumus, päike paistis pähe.

Linda Rauert/ foto: erakogu
Loe pikemalt 5. oktoobri Raplamaa Sõnumitest

uuemad vanemad enim hinnatud
Reisija
Külaline
Reisija

Saan aru, mida tundsite. Valisin ka detsembris valesti – reisi Jõuluvana juurde Lapimaale Viru Reisidelt. Või õigem oleks öelda, kõigi teiste firmade reisid olid juba välja müüdud. Ka meil olid 4 päeva jooksul bussiga probleemid – esiteks oli lapsi täis bussis väga külm, lubatud multikaid ei saanudki vaadata, sest süsteem ei toiminud. Tagasisõidul läks buss samuti kiirteel katki, laevale me ei jõudnudki. Oli päris hull lastega pimedas bussi närveerida, kas üldse sel öösel koju jõuame. Viru Reisidel vist ongi kombeks vedada inimesi vanade bussidega, mugavusi nendel reisidel vist oodata ei tasu