11.6 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
ArtikkelKa suur tahab targaks saada

Ka suur tahab targaks saada

Nüüd, kui lastel on koolis alanud teine veerand ja seljataha on jäänud täiskasvanud õppija nädal, on ehk neid täiskasvanuid, kel tekkinud soov laste ja pere kõrvalt ennast täiendada ja midagi uut õppida. Uurisime, milliseid kursusi, koolitusi ja töötubasid Rapla maakonnas täiskasvanutele korraldatakse.

Kindlasti ei kajastu siin kõik enesetäiendamise võimalused, mida maakonnas pakutakse, see annab vaid väikese suuna, millistel tegevustel tasuks end täiendada soovijatel pilku peal hoida. Pakutavad koolitused, kursused, töötoad on enamasti pigem naistele suunatud, kuid loodetavasti leiavad ka mehed omale midagi, mida proovida ja õppida tahaks.
Neil, kel soov midagi oma kätega valmistada, on võimalik seda teha näiteks Raplas asuvas TaevaniMaani Meistrikojas, mis sel neljapäeval avab uksed uues asukohas. Raplas on ka teine koht, kus saab käed saviseks teha, ja see on Ruum ja Disain stuudio. Juuru vallas asuvas Atla mõisas saab samuti savist voolida või toorikut oma soovi järgi kaunistada. Üle nädala laupäeviti on täiskasvanute keraamikaring Käru koolis.
Kui kellelgi on soov täiendada oma joonistamise ja maalimise oskusi, saab seda teha näiteks Marje Berlokko juures teisipäeviti ja kolmapäeviti. Raplamaa Kaasaegse Kunsti Keskuses toimuvad joonistamise ja maalimise kursused algajatele (neljapäeviti) ja ka edasijõudnutele (teisipäeviti). Maalimisega saab tegeleda ka Raikküla valla vabaajakeskuses Inga Sule juhendamisel. Üle nädala kolmapäeviti on joonistamistunnid Rapla Loomeruumis Liina Raadi juhendamisel. Järgmine kohtumine on seal 9. novembril.

Helerin Väronen / foto: Alice Võsu
Loe pikemalt 2. novembri Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare