Viive poest sai Lillesahver

Raplas Tallinna maantee 25 asuvas kollakatoonilises vanas puumajas on aastate jooksul tegutsenud mitu erinevat äri. Kõige meeldejäävam neist oli kahtlemata kasutatud riiete müügiga tegelenud Viive pood, mille nimi veel mõni kuu tagasi esimese korruse aknal kirjas oli.
Eelmisel reedel, 4. novembril avas tuttavates ruumides oma uksed aga midagi sellist, mille sarnast see maja veel näinud ei ole. Nimelt võib nüüdsest Viive poe endistest ruumidest leida ühe õdusa lillepoe nimega Lillesahver. Elukaaslased Liina Silm ja Ivar Reidla tegid oma elus kannapöörde, jätsid vanad töökohad ning alustasid ühiselt oma pereäriga. Nii sündiski OÜ Lillesahver.
Liina Silm, kes varem töötas Juuru lasteaia direktorina, realiseeris oma kümne aasta pikkuse hobitegevuse järel tekkinud unistuse. Ta läbis vastava õppe ning sai floristi kutsetunnistuse. „Kui sa ikka midagi armastad ja teed midagi suure rõõmuga, siis tuleb tulemus ka,“ ütleb Silm.
Miks just vana Viive poe ruumide kasuks otsustati? Silm selgitab, et sooviti ruume, mis sobiks ka poe nimega. Puumajas on kahtlemata rohkem hubasust. Kuigi hoone välisilme on hetkel üsna armetu, andis maja omanik värsketele poeomanikele lootust, et tulevikus saab ka see hoone värskema välimuse.
Sahvri hõngule truuks jäädes on valitud ka poe sisustuselemendid.

Stina Andok / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 9. novembri Raplamaa Sõnumitest

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga