Duo Malva&Priks mürgeldas pillidega

Loomeruumi eestvedamisel toimus Raplamaa kaasaegse kunsti keskuse ruumides 25. novembril duo Malva&Priks ehk Kulno Malva ja Kristjan Priksi kontsert. Malva ja Priksi muusikas on ühendatud regilaulud, torupillilood ja uuem folkloor.

Lood on enamasti kaasakiskuvad ja rütmikad, kuid leidus ka rahulikumaid, põhjamaiselt kargeid lugusid. Nende muusika on lihtne ja võimas.
Malva ja Priks on koos musitseerinud alla aasta, nii et Malva sõnaski, et neile see esinemine Raplas sobib, kuna Loomeruum on Eesti Pärimusmuusika Keskuse üks pesadest ja noored ju ikka on pesas. Malva ja Priks kipuvad oma muusikaga katsetama, näiteks keset lugu teevad pausi.

Pikemalt loe 30. novembri Raplamaa Sõnumitest.

Helerin Väronen, foto: erakogu

Samal teemal

Raplamaa Aasta Tegu 2016 tiitli pälvis festival S... 2016. aastast on märkamatult alles jäänud kõigest detsember. Seega on õige aeg teha tagasivaade möödunud aastale ning tunnustada neid, kes on selle aj...
Loomeruumist saab pärimusmuusika pesa Vaid lühikest aega tegutsenud, kuid üha enam hoogu koguvast Loomeruumist on lisaks aina tihedamale kontsertide ja koolituste graafikule saamas ka osak...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga