Kohila VK/E-Service sai Võru üle ootamatult napi võidu

vorkpall

Kohila VK/E-Service naiskond jätkab Balti liigas täiseduga, kuid möödunud pühapäeval, 27. novembril saadi kodusaalis Famila/Võru VK üle ootamatult napp 3:2 võit. Sealjuures oli Kohila naiskond pärast kahte geimi 0:2 kaotusseisus.
Kohtumise madalhetkeks kodunaiskonna jaoks võib pidada teist geimi, mille Võru võitis 14:25. Kuna peatreener Peeter Vahtra oli samal ajal noortevõistkonnaga Venemaal, juhendas Kohilat nii pühapäevases mängus Võru kui ka laupäeval TÜ/Eedeni vastu treener Ingrid Kangur.

Pikemalt loe 30. novembri Raplamaa Sõnumitest.

Siim Jõgis. Foto: Siim Solman

 

Samal teemal

Kohila poisid teenisid meistrivõistlustelt hõbeda... Kohila võrkpalliklubi poisid käisid 2.-4. juunini Viljandis Eesti meistrivõistluste finaalturniiril. Sinna oli pääsenud 20 võistkonda üle kogu Eesti j...
Kohila tüdrukud ja poisid tulid Eesti meistriks Kohilas toimus 26. ja 27. mail kaks suurt vabariiklikku turniiri: reedel Mikroliiga võrkpallifestival 1.-3. klassidele ning laupäeval Eesti MV U12 van...
Kohila VK/E-Service jõudis meistritiitlist ühe võ... Kohila VK/E-Service võib kindlustada Eesti meistritiitli reedel, 7. aprillil, kui kodusaalis võõrustatakse Tartu Ülikool/Eedenit. Kolme võiduni mängit...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga