Märjamaa ja Vigala ei saanud Kullamaale kosja

haldusreform

Eelmisel reedel, 25. novembril otsustas Kullamaa volikogu lõpetada ühinemisläbirääkimised Märjamaaga. Lääne Elu vahendab, et otsuse poolt oli kaheksa volikogu liiget üheteistkümnest. Kolm volikogu liiget toetas läbirääkimiste jätkumist.

Kullamaa volikogu istungil viibisid ka Märjamaa vallavanem Villu Karu, Vigala vallavanem Priit Kärsna, Lääne maavanem Neeme Suur ja Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus. Lääne Elu vahendab, et nii Kärsna kui ka Karu väljendasid veendumust, et Kullamaa oleks koos Vigala ja Märjamaaga tugevam kui Lääne-Nigula koosseisus. Juba elanikke oleks Märjamaal, Vigalas ja Kullamaal kokku ligi üheksa tuhat ehk üle 1500 inimese rohkem kui tulevases Lääne-Nigulas.

Pikemalt loe 30. novembri Raplamaa Sõnumitest.

Stina Andok

Samal teemal

Kuimetsa küla inimesed arutasid liikumist Kose val... Esmaspäeval kogunes Kaiu valla Kuimetsa küla rahvas, et arutada võimalikku liikumist Kose valda. Samal teemal arutlesid märtsi lõpul Kaiu vallas asuva...
Ruum on, aga tulevaste näituste suhtes kindlustunn... Rapla riigimaja fuajee on hea koht, kus näitusi korraldada. Viimaseid päevi on seal üleval Jaak Kadariku personaalnäitus. Kuid kas sellel näituseruumi...
Juuru ja Kohila ühinemine on kahtluse all Haldusreformi Lääne regiooni piirkondlik komisjon kinnitas viimasel kokkusaamisel mitmed Raplamaa ühinemised. Juuru valla suhtes võtsid nii komisjon k...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga