Asendusbusside asemel sõidavad jälle rongid

0

Tallinna-Rapla raudteel lõppesid pühapäeval tänavused remonditööd, asendusbusside asemel sõidavad nädalavahetusel jälle rongid.

Pühapäeval lõpetasid Edelaraudtee ja GoTrack selleks aastaks töö Tallinna-Rapla raudteel, mis tähendab seda, et rongid hakkavad jälle ka nädalavahetusel sõitma ning bussidega ei pea enam asendusvedu korraldama.
OÜ GoTrack juhataja Kalvi Pukka sõnul said selleks aastaks planeeritud tööd tehtud ning remont raudteel jätkub järgmisel aastal niipea, kui ilm lubab. Kogu trassil vahetati suve jooksul ära ballastkillustik – kulunud paekivikillustik asendati graniitkillustikuga. Kiisa ja Kohila jaama vahele paigaldati uued liiprid ja rööpad.
„Liiprid jäid maha panemata veel vaid Rapla külje all Ridaküla ja Aranküla ülesõitude vahel, ent see töö jääb varakult saabunud talve tõttu kevadeks,” selgitas Pukka.

Vivika Veski
Loe pikemalt 9. novembri Raplamaa Sõnumitest