-1.7 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
RSKehtna hooldekodu töötajad tulid hooldustöötajate kutsevõistlustel teiseks

Kehtna hooldekodu töötajad tulid hooldustöötajate kutsevõistlustel teiseks

20. oktoobril toimusid Iru Hooldekodus II vabariiklikud hooldustöötajate kutsevõistlused. Korraldatud võistluste üks eesmärke oli näidata hoolekandeasutustes töötavate hooldajate igapäevaseid töövõtteid ning pakkuda osalejatele ja pealtvaatajatele huvitavat võistluskogemust.

Hoolekandeasutuste hooldajate kutsevõistluse peaeesmärk on ühildada Eesti erinevate hoolekandeasutuste parimaid praktikaid, et säästa töötajate tervist, parandada hoolduse kvaliteeti ja klientide rahulolu ning hoida kokku asutuses hooldustegevuseks vajaminevaid ressursse.
Seega, kui meil on oskuslikud töötajad, kes teevad oma töös õigeid valikuid, säästavad sellega nii töötegemiseks kuluvat aega kui ka hooldusvahendeid, jääb hooldajatel lõppkokkuvõttes rohkem aega oma põhitööks – rahuldada paremini kliendi vajadusi ehk tegeleda kliendiga personaalselt, on öelnud MTÜ Eesti Sotsiaalasutuste Juhtide Nõukoja (EJSN) juhatuse esimees Rünno Lass.
Raplamaa hoolekandeasutustest osales neil võistlustel nii sel kui ka eelmisel aastal neli asutust: Rapla Hooldekeskus, AS Käru Hooldusravi Keskus, MTÜ Hageri Hooldekodu ja MTÜ Elupuu Kehtna Hooldekodu. Rapla Hooldekeskust esindasid hooldustöötajad Vaike Kunn ja Ene Kaldmaa, Käru Hooldusravi Keskust esindasid Annela Simson ja Terje Sillaste, Hageri Hooldekodu esindasid Sille Saksladu ja Maire Jaanimägi, Elupuud esindasid Marju Voigt ja Liina Jõesar.
Kokku osales kutsevõistlustel 13 Eesti hoolekandeasutust.

Relika Viickberg, MTÜ Elupuu direktor; Anne-Ly Reede, MTÜ Elupuu hooldusjuht / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 2. novembri Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare