Kehtna postkontor asendub postipunktiga

1
eesti post

Alates 21. novembrist viiakse Kehtnas postiteenuste osutamine postkontorist üle Kehtna A&O kauplusesse. Postkontori viimane tööpäev on 18. november.

Omniva kommunikatsioonijuht Kaja Sepp ütles, et postkontori postipunktiks muutmine sõltub eelkõige piirkonna teenusekasutusest.
„Ehkki Kehtna on üsna rahvarohke koht, langes postkontori teenuse kasutamise maht sellest hoolimata pidevalt,“ ütles Sepp. Ta lisas, et omakorda tekitas see vajaduse kas postkontori tööaega lühendada (mis oleks olnud kasutajatele ebamugav) või avada postipunkt. „Kuna leidsime hea partneri A&O kaupluse näol, läksime postipunkti teed,“ selgitas ta.

Mariliis Vest / illustreeriv foto: Siim Solman
Loe pikemalt 9. novembri Raplamaa Sõnumitest

uuemad vanemad enim hinnatud
pahane
Külaline
pahane

Õoetage siis kõik oma postipunktide töötajad ka vastavalt välja .Olen Kogenud kahesugust suhtumist ühed töötajad kellele läheb korda aga kui pakki tahadf dpostipunktist saata siis öeldakse tulge saatke siis kui on tööl see inimene kes oskab .Saage ome postipunktid kõige pealt toimima ,kinni panna on lihtne.