Lääne prefekt tunnustas aastapäeva puhul politseinikke ja partnereid

0

Politsei teeneteristi hõbemedali pälvis kauaaegse laitmatu teenistuse ja teenistusalaste ülesannete silmapaistvalt hea täitmise eest vanemkomissar Kaie Nurmsalu.

Reedel, 11. novembril tähistati Rapla politseijaoskonnas politsei- ja piirivalveameti aastapäeva. Selle puhul tänas Lääne prefektuuri prefekt Kaido Kõplas tehtud töö eest politseinikke ning koostööpartnereid. Lisaks Nurmsalule tänas prefekt ka Raplamaa abipolitseinikke. Üks neist oli Madis Viinamägi, kes on olnud abipolitseinik peaaegu kakskümmend aastat. Veel pikemat aega on abipolitseinik olnud praegune Haimre külavanem Agu Raadik. Tema staaž ulatub juba sellesse aega, kui tegutses veel miilits.

Väärikalt saadeti pensionile politseid üheksa aastat truult teeninud neljajalgne kaaslane, teenistuskoer Henny, kes liitus politseiteenistusega 17. mail 2007.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 16. novembri Raplamaa Sõnumitest